Αντίγραφο από find the word1.jpgimages (9).jpgimages (4).jpgimages (5).jpgimages (8).jpgimages (3).jpgimages (1).jpgimages (7).jpgimages (2).jpgimages (6).jpg

Θέματα και Απαντήσεις Μαθηματικά κατεύθυνσης 2016

Δείτε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι μαθητές της Γ Λυκείου στα μαθηματικά κατεύθυνσης καθώς και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά στο να γνωρίζουν πως τα πήγαν. Καλά αποτελέσματα σε όλους. 


Περισσότερα...

Προσομοίωση θεμάτων 2016

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων. Τα μαθηματικά κατεύθυνσης θυμίζουμε ότι θα εξεταστούν την Τετάρτη 18/05 . Απο την πλευρά μας δίνουμε μια προσομοίωση θεμάτων όπως θα μπορούσαν να ήταν . Πρόκειται προφανώς για μια πρόταση και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο απο κάποια θέματα που πρέπει να προσεχθούν . Καλή επιτυχία σε όλους. 


Περισσότερα...

Θέματα και Λύσεις Μαθηματικών Κατεύθυνσης

Στο μάθημα των μαθηματικών κατεύθυνσης καλούνται να εξεταστούν σήμερα οι μαθητές της Γ Λυκείου. Το Mymathimatikos σας παρουσιάζει τα θέματα αλλά και προτεινόμενες λύσεις. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά . 


Περισσότερα...

Μαθηματικά Γενικής - Κατεύθυνσης 2014 (θέματα και λύσεις)

Τελείωσε και για φέτος ο αγώνας πάνω στα μαθηματικά για τα γενικά λύκεια. Μετα τα βατά θέματα στα μαθηματικά γενικής, ίδιας διαβάθμισης θέματα κλήθηκαν να απαντήσουν και οι μαθητές της κατεύθυνσης. Οφείλουμε να συγχαρούμε την επιτροπή που μετά απο χρόνια ξαναέβαλε θέματα όπως θα έπρεπε να είναι. Καλα αποτελέσματα σε όλους. Δείτε τα αποτελέσματα


Περισσότερα...

Τι είναι οι μιγαδικοί (Πράξεις, Δυνάμεις)

Οι μέρες τελειώνουν και οι εξετάσεις καταφθάνουν. Με ή με χωρίς λευκή εβδομάδα, έστω και αργότερα λόγω εκλογών ο υπολοιπόμενος χρόνος για το μεγάλο φινάλε είναι λίγος. Πάμε σήμερα να αρχίσουμε επανάληψη με τις δομικές έννοιες των μιγαδικών. Παρέχουμε μεθοδολογία αλλά και ασκήσεις για να τα ξαναθυμηθούμε. 


Περισσότερα...

Θέματα και λύσεις πανελληνίων μαθηματικά κατεύθυνσης 2013(Ανανεωμένο με λύσεις)

Αυτά είναι τα θέματα που έπρεπε να λύσουν οι μαθητές φέτος για τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Βατά τα δύο πρώτα θέματα αλλά τσιμπημένης δυσκολίας τα Γ και Δ. Ειδικότερα το Γ ίσως είναι πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής μεγάλες αντιδράσεις για το Β3 και όχι αδίκως.


 

Περισσότερα...

Πιθανά θέματα πανελληνίων 2013

Σε τρείς ημέρες φτάνει η ώρα που θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα καινούργια θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στα μαθηματικά κατεύθυνσης για το 2013. Αντικειμενικά την τελευταία τριετία το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και γι αυτό το Mymathimatikos θα προτείνει κάποια θέμτα για μελέτη λίγο πριν το τέλος. Είναι πιθανά θέματα για τις εξετάσεις.


Περισσότερα...